Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμού της ΔΕΗ

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ενώ συνεχίζονται οι προσφυγές στο ΣτΕ


Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμού της ΔΕΗ



Αθήνα 

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμού της ΔΕΗ στον οποίο περιλαμβάνεται το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενωνδομημένων επιφανειών,

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων


Tο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους σε ιδιώτες, συνταξιούχους και ασφαλισμένους, το καθεστώς εφεδρείας, και οι λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, καθώς και οι πιέσεις στον Γ. Παπανδρέου για να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Στο γενικευμένο κύμα κοινωνικής αμφισβήτησης ίσως προστεθεί και μια νέα απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


4,5 ΔΙΣ. ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Η ΓΣΕΕ δέχεται ακίνητη περιουσία και ετοιμάζει νέα γενική απεργία


Στο γενικευμένο κύμα κοινωνικής αμφισβήτησης ίσως προστεθεί και μια νέα απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Αντιμέτωπη με μια τριπλή πρόκληση, εν μέσω γενικευμένης κοινωνικής αμφισβήτησης, βρίσκεται η κυβέρνηση την επαύριο του νέου «θριάμβου» για τη ρύθμιση του υπέρογκου κρατικού χρέους, απόπειρα η οποία συνεχίζεται εν μέσω ανεξέλεγκτης φοροδιαφυγής, μονόπλευρων μέτρων λιτότητας, διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και επιλογών οικονομικής ύφεσης. Προκαλώντας δηλαδή αντιφατικά οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα.

Νέα 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ



Αντιδρώντας στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας και στο ενιαίο μισθολόγιο

Ποιοι βγαίνουν υποχρεωτικά σε σύνταξη - Ποιες θέσεις καταργούνται - Ποιοι εξαιρούνται



Μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί οι λίστες ώστε από την 1η Δεκεμβρίου να βγουν σε εργασιακή εφεδρεία περίπου 20.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Απολύονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι - Έρχεται νέο κύμα εφεδρείας




- Διαβάστε το σχέδιο "ανεργίας" δημοσίων υπαλλήλων με βάση το νομοσχέδιο για τη ριζική αναμόρφωση του κράτους
- Δραματική περικοπή συντάξεων έως και 40% απαιτεί η τρόικα
- 1.700 φορολογούμενοι με μεγάλη ακίνητη περιουσία θα κληθούν άμεσα για έλεγχο απο Δευτέρα
- Απαθής η κυβέρνηση στις απειλές Σόιμπλε για ανεξέλεγκτη ελληνική χρεοκοπία

17 day diet! Η δίαιτα που κάνει θραύση στην Αμερική...



Κράτησε το νούμερο 17 γιατί αυτό το fitness trend βασίζεται ακριβώς σε αυτό τον αριθμό. Έχουμε δει δίαιτες που υπόσχονταν αποτελέσματα σε 3 ημέρες, σε 3 ώρες ή που στήριζαν όλη τους τη φιλοσοφία σε 5 συστατικά (5 factor diet).

Βίντεο-ντοκουμέντο > Ο Παπακωνσταντίνου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ



...με ελάχιστες φράσεις όλη την αλήθεια για το χάος που θα προκαλέσει το "κούρεμα" που σήμερα η κυβέρνηση παρουσιάζει ως "εθνική σωτηρία"!!!

«Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου»

«Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη» αναφέρει άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, που υπογράφει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας και συνοψίζει την εικόνα που αποκόμισαν 20 δημοσιογράφοι της που επισκέφθηκαν και έζησαν για λίγο την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα

«Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου»

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: «Ψυχάκια, αναίσθητο, άθεο και σχιζοφρενή» αποκαλεί τον Γ. Παπανδρέου η πρώην γυναίκα του!




Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες. Αποκαλύπτει πως είναι.. «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.

Oι ΗΠΑ χτύπησαν την Τουρκία με σεισμό 7.3 ρίχτερ




Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο. Σύμφωνα με την αναφορά , ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημενα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλσσα, ανιχνευσαν της....

Τούρκικα σχολικά βιβλία..





 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ:
Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Η εγκύκλιος για τις αποδοχές των δημ. υπαλλήλων


Εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ορίζει τον τρόπο ένταξης των δημοσίων υπαλλήλων στο νέο σύστημα βαθμολογικής εξέλιξης. Ποια προϋπηρεσία αναγνωρίζεται

Η εγκύκλιος για τις αποδοχές των δημ. υπαλλήλων
Στην έκδοση διαπιστωτικών πράξεων για την κατάταξη των υπαλλήλων στο νέο βαθμολόγιο θα προχωρήσουν άμεσα οι διευθύνσεις διοικητικού-προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών προκειμένου να προσδιοριστούν οι βασικοί μισθοί σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα: Αυγά, αποδοκιμασίες και απρόοπτα!

Oποια πέτρα και αν σηκώσετε θα βρείτε και έναν αγανακτισμένο. Θα είμαστε παντού.... και σταματήστε την καραμέλα πως όλο και κάποιοι κομματάρχες  φταίνε και οργανώνουν διαδηλώσεις .... Εχουμε αγανακτήσει ολοι οι Έλληνες και θα σας κυνηγάμε οπου σας πετύχουμε .... Mε αυγά και με γιαούρτια ......ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ και ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ την ΕΛΛΑΔΑ ........



SOUPIA





Στην Καλαμάτα από πληροφορίες μας ( soupia ) πήραν τους επισήμους στο κυνηγητό με αυγά

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 . Μήνυμα προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ




Στις 28 Οκτωβρίου 1940 η Ελλάδα δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τη φασιστική Ιταλία στις 5 τα ξημερώματα , πριν ακόμα εκπνεύσει το τελεσίγραφο (για την 6η πρωινή) το οποίο είχε δοθεί στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά.

Ερχονται νέα μέτρα για τις συντάξεις


11 έως 12 δισ. ευρώ θα κοστίσει το "κούρεμα" στα Ταμεία μετά τη μείωση της αξίας των ομολόγων κατά 50%. Εναλλακτικά σενάρια για να καλυφθούν οι επιπτώσεις εξετάζει η κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να καλυφθεί το ποσό του «κουρέματος» των Ταμείων από το όφελος που θα έχει το κράτος από τη διαφορά των τόκων εξετάζει η κυβέρνηση
Το ενδεχόμενο να καλυφθεί το ποσό του «κουρέματος» των Ταμείων από το όφελος που θα έχει το κράτος από τη διαφορά των τόκων εξετάζει η κυβέρνηση

Δόθηκε παράταση για την έκτακτη εισφορά και όχι μόνο...



Τις απεργίες και τις καταλήψεις εφοριών και υπηρεσιών επικαλείται και το ίδιο το υπουργείο αλλά όπως και να χει η ουσία είναι ότι όλες οι προθεσμίες που λήγουν στις 31 Οκτωβρίου.

ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ







OXI


Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940.

"Γιατροί χωρίς σύνορα" και "Γιατροί του Κόσμου" εκπέμπουν SOS και για Αθηναίους!



Επιτέλους τα καταφέραμε και γίναμε Ουγκάντα!!!!
 
Μετά από σκληρό αγώνα 2 ολόκληρων ετών η επίορκη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε και η Ελλάδα μας έφτασε το βιοτικό επίπεδο της Ουγκάντας!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους κυβέρνησαν την Ελλάδα μας τα τελευταία 40 χρόνια!!! Η οργανώσεις Γιατροί του κόσμου και Γιατροί χωρίς σύνορα κάνουνε έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια για την Ελλάδα!! Να δω την UNISEF να πουλάει στυλό και τετράδια για τα Ελληνόπουλα για να τρελαθούμε τελείως!

Για να μην ξεχνιόμαστε .. ΨΕΜΑΤΑ .. ΨΕΜΑΤΑ .. ΨΕΜΑΤΑ .. Δείτε το βίντεο




Ανοίξτε τις αγκαλιές σας για τους «πατριώτες» σωτήρες!


Μεσσία μας! Ο πατριώτης πρωθυπουργός που διαπραγματεύτηκε σκληρά χτες το βράδυ κατάφερε να μας σώσει για μια ακόμη φορά! Με τις τεράστιες γνώσεις του στα οικονομικά (κοινωνιολογία έχει σπουδάσει το παλικάρι) άφησε άφωνους τους Ευρωπαίους ηγέτες με τις προτάσεις του.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Έλληνας που οργανώνει τους Βρετανούς «Αγανακτισμένους» (video)

Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του βρετανικού κινήματος «Occupy London»






Ο Σπύρος Λημναίος έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του βρετανικού κινήματος 'Occupy London', αντίστοιχου των κινημάτων σε όλο τον κόσμο, όπως το 'Occupy Wall Street' της Νέας Υόρκης.

Ομόφωνη απόφαση της 68ης Συνόδου των Πρυτάνεων



Η 68η Σύνοδος των Πρυτάνεων συνεδρίασε σε μια από τις πλέον κρίσιμες στιγμές για την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η κλιμακούμενη κρίση επιδρά με δραματικό τρόπο και στη λειτουργία των Πανεπιστημίων της χώρας.
Αντί για διάλογο, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, απούσα και από αυτή τη Σύνοδο, παρεμβαίνει στη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης των Συμβουλίων με τροπολογίες και ρυθμίσεις που συνιστούν θεσμική εκτροπή και ευνοούν τη δημιουργία ισχυρών ομαδοποιήσεων.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ........






Γ. Παπανδρέου: Ξημερώνει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα




Γ. Παπανδρέου: Ξημερώνει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα

Κλείδωσε η συμφωνία – Μείωση 50% του ελληνικού χρέους και μόνιμη εποπτεία




 100 δισεκατομμύρια ευρώ η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
- 30 δισεκατομμύρια ευρώ για την επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών
- Μέρκελ: "Μόνιμη παρουσία ελεγκτών εφαρμογής του προγράμματος στην Ελλάδα"
- Ρόμπεϊ: Στην Ελλάδα μέχρι το 2020 το χρέος θα έχει υποχωρήσει στο 120% του ΑΕΠ
- Γ.Παπανδρέου: "Αποφύγαμε τον θανάσιμο κίνδυνο της χρεοκοπίας" 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Παιχνίδια καταλήψεων



Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων - κατάληψη, Υπό κατάληψη συνεχίζει να τελεί η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται εκκαθαριστικά σημειώματα, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Σημερινή είδηση που τη πήραμε απο το news24plus



Σχόλιο από soupia .... κάπου ακούσαμε πως παίζετε παιχιδάκι   ??? ..... και λόγω της γκάφας που κάνανε με τις αποδείξεις, οι επιστροφές στα εκκαθαριστικά σημειώματα είναι δεκαπλάσιας αξίας του φόρου .... και εγώ ο χαζός δεν καταλαβαίνω ποιόν βολεύει η κατάληψη  ??????







Όσο «έσωζαν» τη χώρα μπορούσαν μόνοι τους. Στη χρεοκοπία θέλουν… παρέα!



Την ώρα που μέχρι την τελευταία στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεχίζουν να κινούνται πάνω σε κινούμενη άμμο, σκορπίζοντας την αβεβαιότητα και εξάγοντας διαφωνίες,

Γερμανική κατοχή και πάλι ... Αν δεν το καταλάβατε .... ίσως τώρα ήρθε η ώρα.




Αν δεν το καταλάβατε  .... ίσως τώρα ήρθε η ώρα.
Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κατοχή και πάλι θα έχουμε από τους Γερμανούς. Το σχέδιο μόλις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή λόγω της παρέλασης Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή λόγω της παρέλασης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλους τους δήμους της Αττικής θα τεθούν σε ισχύ για τις μαθητικές παρελάσεις της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου. 

Σε ισχύ η χειμερινή ώρα από την Κυριακή

Στις 4 τα ξημερώματα γυρίζουμε τους δείκτες του ρολογιού μία ώρα πίσω


Σε ισχύ η χειμερινή ώρα από την Κυριακή


Από τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου, οι δείκτες του ρολογιού θα γυρίσουν μία ώρα πίσω και θα δείχνουν 3:00 












Πηγή        tovima.gr

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα


Ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής

Ο ελεύθερος αθηναϊκός ραδιοσταθμός με τη φωνή του περίφημου εκφωνητή Κ. Σταυρόπουλου, συνέχιζε τη μετάδοση των τελευταίων μηνυμάτων του, που σκόρπιζαν συγκίνηση και δάκρυα στους Αθηναίους, κλεισμένους στα σπίτια τους:

Δεν Πληρώνω ενάντια στο χαράτσι: Σβήστε τα φώτα για 12 ώρες


Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα στο σκοτάδι», το κίνημα «Δεν Πληρώνω» καλεί τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα από τις 7 μ.μ. της Παρασκευής μέχρι το πρωί στις 7 π.μ. του Σαββάτου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαράτσι των ακινήτων.
Σε ανακοίνωσή του το "Δεν Πληρώνω" τονίζει: "700.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ήδη ταχυδρομηθεί και αρκετές χιλιάδες είναι ήδη στα χέρια μας. Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα


Τα «παζάρια» στις Βρυξέλλες για το κούρεμα του ελληνικού χρέους και οι επιπτώσεις που θα έχει στην οικονομία κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Αποκτήστε ένα στρέμμα γης με 5 ευρώ




Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεκίνησε να διαθέτει από σήμερα 10.000 στρέμματα αγροτικής γης για να μισθωθούν έναντι συμβολικού τιμήματος.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Δείτε ποιος χρωστάει σε ποιον σ΄όλο το πλανήτη!Διαδραστικό γράφημα




Δισεκατομμύρια από δω ,τρισεκατομμύρια από εκεί ,όλοι χρωστάνε σ΄όλους και τελικά άκρη δεν βγαίνει! Η εφημερίδα New York Times,έφτιαξε ένα διαδραστικό γράφημα στο οποίο πατώντας πάνω σε κάθε χώρα βρίσκεται που και πόσα χρωστάει!

Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;

Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;


Τι σημαίνει το «κούρεμα» για τους δανειολήπτες

Τι θα σημάνει για τα δάνειά μας το επικείμενο «κούρεμα»; Τι οφείλουν να κάνουν όσοι έχουν πάρει δάνεια και δεν τα έχουν αποπληρώσει; 

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Οι καθοριστικής σημασίας αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον της Ελλάδας και της ευρωζώνης που θα ληφθούν στο πλαίσιο της αυριανής κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών, οι επιπτώσεις του δρομολογούμενου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους στα ασφαλιστικά ταμεία και οι δηλώσεις Βενιζέλου που ζητάει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή για τη νέα συμφωνία κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Παλαιστίνιοι δισεκατομμυριούχοι που δεν πληρώνουν φόρους!




Το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος και επιτέλους όλοι άρχισαν να μιλάνε σοβαρά για όλους εκείνους οι οποίοιφοροδιαφεύγουν είτε με παράνομες πράξεις είτε με νόμιμο τρόπο. 

Προς κάθε... ενδιαφερόμενο: Δικάζεται ο τ. πρόεδρος της Αργεντινής...



Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, ο φυγομάχος πολιτικός που κυριολεκτικά το έσκασε, εγκαταλείποντας αναίσχυντα το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο (!) όταν χρεοκόπησε η χώρα του το 2001, καλείται 10 ολόκληρα χρόνια μετά να λογοδοτήσει ...

Η Ελληνική απάντηση στο ''ΕΥΡΗΚΑ''. Απόρρητο σχέδιο :''ΧΑΘΗΚΑ''.



Το τρομακτικό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης ''ΧΑΘΗΚΑ'', βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η βάση του σχεδίου είναι να μην ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ, όπως πόσους υπαλλήλους έχουμε, που δουλεύουν και πόσα λεφτά παίρνουν.

Παζάρι για κούρεμα 100 δισ. ευρώ αλλά και κηδεμονία


Ελαφραίνει το ελληνικό χρέος κατά 103 δισ. ευρώ, το οποίο αντιπροσωπεύει το 45% του ΑΕΠ και με τη ρύθμιση αυτή θα φέρει ανακούφιση στη χώρα, που θα απαλλαγεί από σημαντικές πληρωμές τόκων και χρεολυσίων, ενώ θα επιβαρύνει με σημαντικές ζημιές τις τράπεζες


Σκληρό παζάρι μεταξύ των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων της ευρωζώνης βρίσκεται σε εξέλιξη, πάνω σε μια λύση που - σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες - θα οδηγεί σε αξιοσημείωτη ελάφρυνση του χρέους, αλλά θα συνοδεύεται από ένα αυστηρότατο πλαίσιο λιτότητας και εποπτείας για τη χώρα,

Φάρμακα που βγαίνουν στην αγορά με κέρδος πάνω από 3.300%!


Ενα κουτί φαρμάκου με 30 ταμπλέτες που χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού κοστίζει στα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία 80 ευρώ.
Αλήθεια, όμως, πόσο κοστίζει η παραγωγή αυτού του φαρμάκου; Μήπως ισχύει με τα φάρμακα ό,τι και με τα λαχανικά; Από τον παραγωγό μέχρι τον καταναλωτή η τιμή ανεβαίνει κι ανεβαίνει; Περίπου έτσι.

Ποια Ταμεία θα χάσουν σε μια νύχτα τα μισά χρήματα – Τι σημαίνει αυτό



Εαν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, νέα δανειακή σύμβαση της χώρας για ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, τότε θα υπάρξει κούρεμα συντάξεων και εφάπαξ.
“Βέβαιο” θεωρείται από κάποιους ότι το αύριο θα “ξημερώσει” κούρεμα τουλάχιστον στις υψηλές συντάξεις.

ΔΝΤ: Γιατί επιβάλλεται το «μεγάλο κούρεμα» στο ελληνικό χρέος

ΔΝΤ: Γιατί επιβάλλεται το «μεγάλο κούρεμα» στο ελληνικό χρέος

Το «non paper» που δίνει την οικονομική πλατφόρμα στους Ευρωπαίους να προχωρήσουν τις αποφάσεις για την Ελλάδα

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Περιμένοντας την είσοδο στις αγορές

Περιμένοντας την είσοδο της Ελλάδας στις αγορές

Έχει και η υπομονή τα όριά της .....

Απεργιακό μπαράζ. Χειρόφρενο σε όλα τα μέσα μεταφοράς την Τρίτη, επί ποδός και άλλοι κλάδοι



Νέος κύκλος απεργιακών κινητοποιήσεων στον τομέα των μεταφορών ανοίγει την Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας προγραμματίζουν 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα. Επίσης, σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ όλης της χώρας, ενώ απεργίες διαρκείας έχουν προαναγγείλει οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Όλη η κρυμμένη αλήθεια για το "κούρεμα" - Θα φέρει νέα μέτρα που θα γονατίσουν τη χώρα - Την Τετάρτη θα ανακοινώσουν το μέγεθός του



Μετά τα spreads, τα μνημόνια πλέον μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και η λέξη "κούρεμα" που αναφέρεται στην προσπάθεια των ευρωπαίων να μειώσουν το ελληνικό χρέος, προκειμένου να γίνει βιώσιμο. Πάνω σε αυτό το θέμα άλλωστε ασχολείται ένα μεγάλο κομμάτι των ηγετών της Ευρώπης που μετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής και η οποία σε συνδυασμό με αυτή που θα γίνει την Τετάρτη, θεωρούνται οι πιο κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα. 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Προσοχή: Η Ελλάδα στις χώρες που θα πέσουν κομμάτια του γερμανικού δορυφόρου




Σύμφωνα με το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστήματος εκτός επικοινωνίας με τη γη είναι ο δορυφόρος ROSAT ενώ η πορεία του είναι σε φθίνουσα τροχιά. Ο δορυφόρος αναμένεται να έχει πέσει μέχρι τη Δευτέρα (24/10) και η πιθανότητα να προσγειωθεί στο κεφάλι κάποιου είναι 1 στις 2.000.

Επίθεση πρυτάνεων στο υπ.Παιδείας




Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η 68η Σύνοδος των Πρυτάνεων, στην Κομοτηνή. Σημεία αιχμής ήταν η οικονομική κρίση που επιδρά καταλυτικά στην οικονομική κατάσταση των ιδρυμάτων, με τις συνεχείς περικοπές των πιστώσεων, αλλά και η εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...