Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τα Windows 8

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τα Windows 8΄


Ξεκινά σήμερα η διάθεση των Microsoft Windows 8 στην Ελλάδα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις, τα Windows 8 και τα Windows 8 Pro.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις διαθέτουν τον νέο Internet Explorer 10, ο οποίος είναι σχεδιασμένος ειδικά για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συσκευές με οθόνη αφής, ενώ ταυτόχρονα έχει ενσωματωμένες δυνατότητες cloud μέσω του SkyDrive.
Με τα Windows 8, η Microsoft εγκαινιάζει και το Windows Store, το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα για εφαρμογές.
Οι καταναλωτές, που σήμερα διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP, Windows Vista ή Windows 7, θα έχουν την ευκαιρία, έως το τέλος του Ιανουαρίου, να «κατεβάσουν» τα Windows 8 Pro στην εκτιμώμενη τιμή των 29,99 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, σε περισσότερες από 140 χώρες, προσφέρεται η δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Pro σε υπολογιστές με Windows 7, με ημερομηνία αγοράς μεταξύ 2 Ιουνίου 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013, στην τιμή των 14,99 ευρώ, μέσω της προσφοράς Windows Upgrade.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Microsoft, για τους επιχειρηματικούς πελάτες, τα Windows 8 Enterprise προσφέρουν νέες δυνατότητες για βελτιωμένη παραγωγικότητα με λειτουργίες, όπως το Windows To Go, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλα τα σημεία, με λειτουργίες όπως το BitLocker και το AppLocker.
Παράλληλα, η ομάδα προϊόντων Windows αποκτά και ένα νέο μέλος σχεδιασμένο για υπολογιστές - ταμπλέτες, τα Windows RT, τα οποία θα είναι προ-εγκατεστημένα σε νέες συσκευές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...