Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μονάδα προσβασιμότητας Φ.με.Α Πανεπιστημίου Αθηνών


Στη μονάδα προσβασιμότητας φοιτητών με αναπηρία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το προσωπικό προσφέρει τις υπηρεσίες και βοηθά τα παιδιά  και σε δύσκολες συνθήκες.
Στη προκειμένη περίπτωση λόγω κατάληψης του κτηρίου οπου στεγάζεται η μονάδα και η υπηρεσία μεταφοράς .φ.με.α οι κοπέλες ενημερώνουν και διευθετούν τις ανάγκες των φοιτητών δημιουργώντας γραφείο το όχημα της υπηρεσίας. Δεν είναι απλά μια δουλειά, αλλά ευχαρίστηση να μπορείς να προσφέρεις βοήθεια σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Αυτά δηλώνουν όσοι δουλεύουν στη μονάδα προσβασιμότητας. Αυτά υποστηρίζονται και απο τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα οπου και έχουν βοηθηθεί εκατοντάδες φοιτητές με αναπηρία και οχι μόνο αλλά και λειτουργώντας θετικά βοηθώντας στη πρόσβαση των χώρων του Πανεπιστημίου. Στη μονάδα επίσης λειτουργεί  η διαχείριση εθελοντισμού,  η διαμεταγωγής ( επικοινωνία κωφών με τη χρήση της τεχνολογίας ),  όπως και προγράμματα, λογισμικά και τεχνητά μέσα τεχνολογίας, βοηθώντας πάντα τις ανάγκες των φ. με.α
Η μονάδα επίσης απαρτίζεται από πρόγραμμα ψυχολογίας οπου και ο φοιτητής μπορεί να συναντηθεί με την ψυχολόγο  και να συζητήσει  οποιαδήποτε προσωπικό του θέμα και οχι μόνο.


Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://access.uoa.gr/
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια .....











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...