Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επίγειος παράδεισος για ηλικιωμένος... Οίκος ευγηρίας τους άφηνε να κάνουν σεx με π0ρνες!!!




Ένας οίκος ευγηρίας έχει τεθεί υπό έρευνα από τις Βρετανικές Αρχές, ύστερα από την αποκάλυψη πως καλούσε π0ρνες για τους ηλικιωμένους και ανάπηρους κατοίκους του, οι οποίοι είναι ανίκανοι να κάνουν σεx με άλλον τρόπο, με την πρόφαση πως εκπλήρωνε τις «βασικές τους ανάγκες».  

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον οίκο ευγηρίας Chaseley στο Σάσεx της Αγγλίας, ύστερα από καταγγελίες που έγιναν από τοπικούς κατοίκους σχετικά με τις ανησυχίες τους πως οι ηλικιωμένοι έπεφταν θύματα εξαπάτησης.

Το προσωπικό του οίκου υπερασπίστηκε τις ενέργειές του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ικανοποιηθούν οι πρωτόγονες ανάγκες των κατοίκων του. 


Αποκάλυψαν επίσης πως οι π0ρνες έμπαιναν μόνες τους με τους ηλικιωμένους στα δωμάτια, στην πόρτα των οποίων το προσωπικό τοποθετούσε μια κόκκινη κάλτσα, ως ένδειξη για να μην τους ενοχλήσουν!

Η Έλενα Μπάροου, πρώην διευθυντής του οίκου, δήλωσε: «Εφόσον κάποιος το ζητούσε, δεν είχαμε πρόβλημα να καλέσουμε μια επαγγελματία, κάποια που είχε εκπαιδευτεί για να το κάνει. Είναι γνωστό ως “η ξεχωριστή επίσκεψη”. Αν έχεις κατοίκους που χουφτώνουν το προσωπικό, ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα είναι να προσλάβεις κάποια επαγγελματία που ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση.Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αυτοί είναι εκνευρισμένοι, εξαιτίας της πρωτόγονής τους ανάγκης, την οποία δεν μπορούν να ικανοποιήσουν».




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...