Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Από αύριο στις 8 το πρωί η απογραφή των υπαλλήλων των 8 Πανεπιστημίων



Από  αύριο στις 8 το πρωί μέχρι και τη Δευτέρα θα πρέπει οι διοικητικοί υπάλληλοι των οκτώ  Πανεπιστημίων οι οποίοι ανήκουν στις ειδικότητες που καταργούνται, να συμπληρώσουν από μόνοι τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που ετοιμάστηκε από το
υπουργείο Παιδείας, τα τυπικά τους προσόντα, προκειμένου  να μοριοδοτηθούν και στη συνέχεια  η τριμελής επιτροπή να συντάξει τη λίστα με τα 1349 ονόματα που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Tα παραπάνω ανακοίνωσε στο esos το υπουργείο Παιδείας.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι θα πρέπει στη συνέχεια να καταθέσουν στη Διεύθυνση Προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι να καταθέσουν όλα τα πτυχία, πιστοποιητικά κ.α, που θα έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά ότι κατέχουν.
 Σήμερα, μέχρι αργά το βράδυ, θα δημοσιοποιηθεί και η σχετική Πρόσκληση  του υπουργείου Παιδείας , με όλες τις λεπτομέρειες, όπως η ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας, η διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων κλπ.
Η Τροπολογία που θέτει σε αργία τους υπαλλήλους των ΑΕΙ που δεν θα απογραφούν
Τροπολογία η οποία προστίθεται στα άρθρα 103 και 17 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα , με τη οποία τίθενται σε αργία οι υπάλληλοι (σήμερα αφορά τους υπαλλήλους των ΑΕΙ)  που δεν θα απογραφούν εντός της οριζόμενης ημερομηνίας που θα ορίζει η πρόκληση , η οποία αναμένετε να εκδοθεί,  κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή.
  Δείτε εδώ την τροπολογία
Η τροπολογία έχει δύο παραγράφους:
1.Η μία προστίθεται στο άρθρο 103 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα που ορίζει τα πειθαρχικά παραπτώματα βάσει των οποίων τίθενται σε αργία οι δημόσιοι υπάλληλοι, και
2.Η δεύτερη παράγραφος εντάσσει στο άρθρο 107 που ορίζονται οι κατηγορίες των πειθαρχικών παραπτωμάτων , το παράπτωμα της μη απογραφής των υπαλλήλων.





http://www.esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...