Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Διοικητικοί υπάλληλοι ΕΚΠΑ και ΕΜΠ: Συνεχίζουμε την Απεργία


Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ αποφάσισαν πριν λίγο στην γενική τους συνελευση να συνεχίσουν την απεργία τους με τρεις 24ωρες.
Δηλώνουν πως δεν θα υπάρξει κανένας διάλογος μέχρι να αποσυρθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Η συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου αποφάσισε την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων απορρίπτοντας τις προτάσεις του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Οι διοικητικοί του ΕΜΠ αποφάσισαν νέα 24ωρη αύριο Παρασκευή και συμμετοχή στην 48ωρη που έχει προκηρύξει από την Δευτέρα το εθνικό όργανό τους.
Δελτίο Τύπου Απεργιακής Επιτροπής Εργαζομένων ΕΚΠΑ σχετικά με τη συνέχιση της απεργίας
 
Γνωρίζοντας ότι ο απεργιακός μας αγώνας είναι αυτός που έφερε το υπουργείο Παιδείας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού, σήμερα, 28/11, αποφάσισε τη συνέχιση του απεργιακού μας αγώνα με τρεις 24ωρες απεργίες την Παρασκευή, 29/11, τη Δευτέρα, 2/12 και Τρίτη, 3/12.
 
Αίτημά μας παραμένει η αναστολή της ΚΥΑ.
 
Δεν αποδεχόμαστε καμιά διαπραγμάτευση με δεδομένη την απόλυση συναδέλφων μας.
 
Σε διάλογο πάμε μόνο με εκπροσώπους από όλες τις πληττόμενες κατηγορίες, διαθέσιμους λόγω κατάργησης κλάδου και κατόπιν μοριοδότησης, μη απογραφέντες, αλλά και όλους τους άλλους συναδέλφους μας που υφίστανται την πολιτική των απολύσεων και της διάλυσης του δημόσιου πανεπιστημίου του υπουργείου.
 
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...