Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κατάλογος με καταλύματα.Που θα κάνετε φθηνές διακοπές με το πρόγραμμα του ΕΟΤ.



Δείτε τον κατάλογο με τα καταλύματα, για φθηνές 6ήμερες διακοπές  σε ξενοδοχεία, επιπλωμένες κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ ανά νομό που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Διακοπές για όλους» 2013-2014 του ΕΟΤ.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Σαλπάρουμε φθηνά από 8,5€



Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε με πλοίο, εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και οργανώστε ακόμα πιο οικονομικά και φθηνά τις διακοπές σας. Με δελεαστικά πακέτα καλοκαιρινών προσφορών και με γενναίες εκπτώσεις αλλά και προσφορές σε φοιτητές και οικογένειες, ακόμα και δωρεάν εισιτήριο επιστροφής οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσπαθούν να προσελκύσουν επιβάτες κι αυτό το καλοκαίρι της κρίσης. 

Δείτε τους 17 Έλληνες κροίσους που χρωστούν 10,6 δις ευρώ και είναι ανέγγιχτοι!!!




Τα χρέη τους στις πλάτες μας
H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Kι όμως: Ο εφιάλτης για το χρέος της χώρας και τους πολίτες τώρα ξεκινά…



Η χώρα εισήλθε πλέον και επίσημα στην «ζώνη του λυκόφωτος»  της οικονομίας, δηλαδή στον αποπληθωρισμό: Συγκεκριμένα -0,3% πληθωρισμό εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιούνιο, σημειώνοντας το χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, αμετάβλητο σε σχέση με το Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα στη θάλασσα;

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα στη θάλασσα;

Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ... Υπάρχουν νόμοι για τους ψαράδες σε παραλίες .. αλλά και για τους λουόμενους



Παρά τα δημοσιεύματα ότι απαγορεύεται ρητά το ψάρεμα από την ακτή σε οργανωμένες παραλίες, τις διαμαρτυρίες των λουομένων και τον κίνδυνο τραυματισμού τους από τα αγκίστρια, στην Παραλία της Πλάκας Δηλεσίου, οι ερασιτέχνες ψαράδες επιμένουν να ρίχνουν τις πετονιές τους ανάμεσα στους λουόμενους αδιαφορώντας αν τραυματίσουν κάποιον, θεωρώντας το κεκτημένο τους δικαίωμα, υβρίζοντας σκεότατα πολλές φορές τους διαμαρτυρόμενους λουόμενους.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τανάγρας σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο Χαλκίδας υποσχέθηκε στο τέλος Ιουλίου, ότι θα βάλει πινακίδες οι οποίες θα προειδοποιούν ότι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ, αλλά μάλλον θα περιμένει να τελειώσει το καλοκαίρι…
Δημοσιεύουμε την συνέντευξη με τον Λιμενάρχη Ωρωπού για τις υποχρεώσεις τόσο των ψαράδων όσο και των λουομένων στις παραλίες.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η ΕΥΠ παρακολουθεί 50.000 κινητά τηλέφωνα! Πως θα καταλάβεις αν σε παρακολουθούν



–Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ BUG…ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ SMS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ…ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ…–

Άρθρο-σοκ από το Spiegel: «Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα»



Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά το defencenet.gr.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Θερινά δρομολόγια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για το 2013



Όπως κάθε χρόνο, από τις αρχές Ιουλίου τίθεται σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.
Το πρόγραμμα του 2013 θα εφαρμοστεί ανά μέσο, ως εξής:

Το καλύτερο βίντεο για την Ελλάδα έφτιαξαν φοιτητές με μόλις 24,70 ευρώ…




ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Και όμως είναι αληθινό… Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν ένα βίντεο… προώθησης της Ελλάδας με σύνθημα: «Γίνε ένας από εμάς: Ελλάς» και μόλις …
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...