Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εκλογές. Στο ίδιο έργο θεατές


Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά με τους υποτιθέμενους κυβερνητικούς αντάρτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία μας "ζαλίζουν" στα τηλεπαράθυρα και στα ραδιόφωνα με τις δήθεν ενστάσεις και διαφωνίες τους για κάποια άρθρα των αντισυνταγματικών γενικά νομοσχεδίων που φέρνουν στην Βουλή οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι των Τροικανών. 

Εντεταλμένα ανθρωπάκια βαράνε προσοχή και γλύφουν την μπότα του κατακτητή
Βέβαια και όπως είναι γνωστό σε όλες τις περιπτώσεις παρά το έντονο "κακάρισμα" τους την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας βάζουν την "ουρά στα σκέλια" και φωνάζουν το γνωστό "Ναι σε όλα". 
Κοράκια που μεταμορφώνονται αναλόγως την περίπτωση, σε καναρίνια, παπαγάλους, περιστέρια
Κουνάβια θα έλεγα εγώ
Προσωπικά θεωρώ ότι όλες αυτές οι "παραστάσεις" είναι δόλιες, προμελετημένες και στημένες από την κυβερνητική πλευρά αφού στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αφορούν ζητήματα ελάσσονος σημασίας για να μην συζητηθούν τα μεγάλα και σημαντικά που θέλουν να περάσουν κάθε φορά. 
Μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοκαναλάρχες υπηρετούν τη δόξα του χρήματος, πουλώντας τη πατρίδα τους
Το παιχνίδι είναι καλά στημένο
Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΓΝΟΙΑ όπως αποδείχθηκε ,εκλέγοντας τους ίδιους πάλι διαχειριστές , στις ίδιες θέσεις , συνεχίζοντας  το ίδιο έργο που είχαν ξεκινήσει χρόνια τώρα
Αυτοί είναι οι διαχειριστές μας, οι εκπρόσωποι μας , αυτοί που ΕΜΕΙΣ έχουμε εκλέξει, που έχουμε τοποθετήσει εκεί για να διαχειρίζονται τις τύχες μας και τις ψυχές μας .
Αναπληρωματικά ανδρείκελα περιμένουν στην ουρά να πάρουν τη θέση του υποψήφιου πολιτικού, να αρπάξουν τη ψήφο μας και να μεταμορφωθούν σε λύκους που θα συνεχίσουν την εντεταλμένη αποστολή διάλυσης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν στο εγγύς μέλλον ξανά επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ευθυνόφοβους, άβουλους και γλοιώδεις "τυπάκους" να καθίσουν ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...