Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Προγνωστικά στοιχήματος 28/09/2014


Παραθέτουμε την στοιχηματική μας  άποψη και αυτή την Κυριακή και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους


375.ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ : Το Αμβούργο στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα καθώς ενισχύθηκε σημαντικά όμως τα πράματα δεν ξεκίνησαν καλά καθώς ακόμα δεν έχει νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα.Σήμερα όμως πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτης νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα της.Αντίθετα η Αϊντραχτ θα παίξει σήμερα με μια πολύ μεγάλη απώλεια που είναι ο βασικός της τερματοφύλακας και πολύ καλός Τραπ.Θα πάω με τον άσσο.


379. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Δεν πίστευα ότι η Αλκορκόν θα κάνει κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα καθώς έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή.Αν θέλει να μπει στην εξάδα πρέπει να συνέλθει γρήγορα.Πιστεύω ότι σήμερα θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια Λεγκάνες που είναι πολύ κατώτερη ποιοτικά σαν ομάδα.Θα πάω με τον άσσο.


362. Λα Κορούνια – Αλμερία Φανερά επηρεασμένη από την οχτάρα με την Ρεάλ μπήκε στο ντέρμπι της Γαλικίας με την Θέλτα και στο πρώτο ημίωρο είχε δεχτεί ήδη ένα γκολ στο 4′ και πολλές ευκαιρίες.Αναδιοργανώθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου έκανε φάσεις και έφτασε στην ισοφάριση 55′. Δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 72′ και πίεσε να ισοφαρίσει κερδίζοντας τελικά πέναλτι στο 89′ το οποίο όμως δεν αξιοποίησε. «Κάναμε τη Θέλτα να θέλει να λήξει το ματς νωρίτερα» σχολίασε ο Φερνάντεθ.

Απών θα είναι και πάλι ο βασικός στόπερ Ινσούα όπως και ο χαφ Ντομίνγκεζ. Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Φαρίνια.
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά προβλήματα, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχει η Λα Κορούνια που δείχνει να έχει να δώσει πράγματα με το παιχνίδι της απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα της. Ο άσος στο 2.06.

397.Αξίζει το ρίσκο η Κλαμπ Μπριζ.  Οστάνδη και Κλαμπ Μπριζ ισοβαθμούν στην 4η θέση (μαζί και με την Βέστερλο), έχοντας από 13 βαθμούς αλλά καμιά φορά η βαθμολογία δεν αποτυπώνει επακριβώς την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και δεν λέει πάντα την αλήθεια. Η Κλαμπ Μπριζ έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από την Οστάνδη και γενικώς είναι πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι ότι έχει παράλληλες υποχρεώσεις στοπ Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τορίνο εντός έδρας ενώ την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 5-0 την Κορτράικ με κορυφαίους τους Μαμαντού Ουλαρέ, Βίκτορ Βάσκεθ, Σίμονς και Φερνάντο. Η Οστάνδη πέτυχε ορισμένες σπουδαίες νίκες αλλά την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από την Γάνδη και αρχίζει να …απομυθοποιείται. Σημειώστε ότι η Κλαμπ Μπριζ μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με την Οστάνδη, εντός και εκτός έδρας από την περίοδο 1998-99 και μετά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...