Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 19/10/2014


Οπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα σας παραθέτουμε την στοιχηματική μας άποψη. Μπορείτε να παίξετε σε σύστημα τις τέσσερις ομάδες η όπως αλιώς νομίζετε εσείς καλύτερα. Καλή επιτυχία. 


326. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Μέχρι τώρα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ατλέτικο είναι ανοιχτά με πολλά γκολ.Πιστεύω ότι και σήμερα θα δούμε το ίδιο πράμα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο θα έχει γκολ.Θα πάω με το Over 2,5.

335. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΑΑΛΕΝ: Για την ποιότητα που έχει η Καρλσρούη 3 συνεχόμενες ήττες είναι πολλές αν και έπαιζε με εξίσου καλές ομάδες.Πιστεύω ότι σήμερα θα μπει από την αρχή δυνατά για να βρει το γρήγορο γκολ που θα της αποβάλει το άγχος.Αντίθετα η Ααλεν εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη.Θα πάω με τον 1 από το ημίχρονο.

339. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΤΟΥΛΟΥΖ: Σε τρομερή κατάσταση η Μαρσεϊγ καθώς μετράει 7 σερί νίκες.Έκτος όμως από τις 7 σερί νίκες βλέπουμε ότι έχει και 6 σερί Over και αυτό οφείλεται στην τρομερή επιθετική γραμμή που διαθέτει.Πιστεύω ότι και σήμερα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο θα έχει γκολ καθώς και η Τουλούζ έχει καλή ομάδα και ειδικά από την μέση και μπροστά.Θα πάω με το Over 2,5.

366. ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑH Βαλένθια είχε μια υπέροχη σεζόν μέχρι στιγμής και είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες αυτής της κατηγορίας. Μόνο η Barcelona (19) και Ρεάλ Μαδρίτης (30) έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από την Βαλένθια (17) και πάλι με την Μπαρτσελόνα δεν έχει και καμιά τρομερή διαφορά.
Η Valencia διαθέτει επίσης έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του ποδοσφαίρου, προφανώς μιλάω για τον Paco Alcacer, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε για την Ισπανία. Τα τελευταία εκτός έδρας ρεκόρ της Βαλένθια είναι 1-2-1.
Η Deportivo la coruna από την άλλη πλευρά έχει μια πολύ χάλια σεζόν και αυτό αποδεικνύεται και ατό την θέση της στον πάτο της Primera League.
Και σαν να μην της έφτανε αυτό, το πιο πιθανό σε αυτόν τον αγώνα είναι να παίξουν χωρίς τον Cuenca, τον Hélder Postiga, τον Juan Dominguez, αλλά και τον Diogo Salomão.  Σίγουρα 2  (1,90)
Βέβαια στους τελευταίους 2 αγώνες μεταξύ τους έχουμε δει  να μπαίνουν 11 γκολ. Εναλλακτικά εγώ πιστεύω πολύ και στο over 2.5 (2.00)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...