Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τι συμβαίνει στα εργοστάσια παιχνιδιών της Κίνας -Η ωμή πραγματικότητα πίσω από τα φτηνά παιχνίδια [εικόνες]


Πολλοί γονείς που αγόραζαν παιδικά παιχνίδια πριν χρόνια, βλέπουν τις τιμές τους πλέον να είναι πολύ χαμηλότερες από αυτό που είχαν συνηθίσει και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Αλλάξτε τη ζωή σας με τη δύναμη του μυαλού


Στις μέρες μας υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος πληροφοριών, γύρω από τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης του εγκεφάλου, διαθέσιμος στον καθένα ανά πάσα στιγμή.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το μοντέλο που έκανε πασαρέλα με το αναπηρικό καροτσάκι της!


Η Ντανιέλ Σέιπουκ είναι η πρώτη γυναίκα που έκανε πασαρέλα με το καροτσάκι της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η 35χρονη ψυχολόγος εντυπωσίασε στην πασαρέλα στο σόου της σχεδιάστριας Κάρι Χάμερ.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σπαρακτικό βίντεο 25χρονης Ουκρανής σαρώνει στο Διαδίκτυο


«Είμαι μια Ουκρανή», λέει η όμορφη κοπέλα στο βίντεο. Πρόκειται για μία καμπάνια που δεν μπορεί παρά να συγκινήσει τον καθένα μας.

Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Διδασκαλείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Αθηνών


Το νέο, υπερσύγχρονο κτήριο του Διδασκαλείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας εγκαινιάστηκει την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.00 στην Πανεπιστημιόπολη (Ζωγράφου). Ένας σημαντικός θεσμός, με ιστορία πλέον του μισού αιώνα, για τη διδασκαλεία της Νέας Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας αποκτά, πλέον, τους κατάλληλους χώρους για να φέρει εις πέρας την σημαντική αποστολή του. 

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πεθαίνοντας στην Ουκρανία! Πτώματα παντού στην πλατεία Ανεξαρτησίας!


H Ουκρανία ζει άλλη μια εμπόλεμη μέρα. Ίσως τη χειρότερη μέχρι σήμερα. Η εκεχειρία έγινε… κουρελόχαρτο. Δεν ίσχυσε επί της ουσίας ποτέ. Και τώρα, μια χώρα βυθίζεται στον εμφύλιο. Γιατί περί αυτού πρόκειται κι ας μην έχει βγει ακόμη ο στρατός τους δρόμους. Η εκεχειρία δεν κράτησε ούτε 12 ώρες. 

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Καζαντζάκης: Γιατί η εκκλησία ήθελε να τον αφορίσει


Κατηγορήθηκε ως ιερόσυλος και την κρίσιμη ώρα της κηδείας του, δεν υπήρχε ιερωμένος να τελέσει τη λειτουργία. Διαβάστε για τον μεγάλο συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη. 

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΚΑΙ ΚΩΦΩΣΗΣ


Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ίδρυμα Κωφών λειτουργεί πρόγραμμα Έγκαιρης Παρέμβασης, που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά με προβλήματα ακοής ηλικίας 0-6 ετών, καθώς το ηλικιακό αυτό στάδιο είναι καθοριστικό για τη μετέπειτα ψυχολογική, κοινωνική και εκπαιδευτική εξέλιξη του παιδιού.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ


Εμφύτευμα χαρίζει το φως σε ανθρώπους με οφθαλμικές ασθένειες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι είναι οι 23 φορείς του Δημοσίου στους οποίους θα μπει «λουκέτο» Απολύσεις μέσω αξιολογήσεων


Μεγάλες ανατροπές στο τρόπο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή. Στόχος; Να γεμίσει η μνημονιακή δεξαμενή των απολύσεων, βέβαια!

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Από «κόσκινο» περνούν 49.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Τι αλλάζει στις ομαδικές απολύσεις


Με έξοδο από το Δημόσιο απειλούνται περίπου 49.000 υπάλληλοι που θα βρεθούν να έχουν διοριστεί με πλαστά δικαιολογητικά ή με άλλες παράτυπες διαδικασίες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Τα Νέα», επικαλούμενη αναφορές του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τρίτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ! Δε δέχτηκε τυφλό αριστούχο μαθητή τμήμα του ΑΠΘ!


Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και του παραρτήματος Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, εξαιτίας της απόφασης του τμήματος να μη δεχθεί έναν αριστούχο τυφλό μαθητή.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Στοιχεία ΣΟΚ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!


Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν διακοπές ή διακοπές με το χαμηλότερο κόστος σε χειμωνιάτικα καταφύγια


Έξυπνες λύσεις για φθηνά ταξίδια στην εποχή της κρίσης. Αφιερωμένο σε όλους τους περιηγητές, σ’ αυτούς που προσαρμόζονται στο καινούργιο, που παραμένουν εραστές της απόδρασης, της αναζήτησης,της περιπέτειας. Στο ταξίδι την μοναδική «τέχνη που μας ανοίγει τα μάτια», στην προσμονή της αναχώρησης.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο ναυαγός που περιπλανιόταν επί 16 μήνες στη θάλασσα


Με εμφάνιση που παραπέμπει στον Ροβινσώνα Κρούσο ο ναυαγός, το σκάφος του οποίου προσάραξε πριν από μερικές ημέρες σε ατόλη του Ειρηνικού Ωκεανού μετά 16 μήνες

Πρώτα καταστροφή, μετά "ανοικοδόμηση". Το νέο παραμύθι των Γερμανών για την Ελλάδα


Έτοιμη για νέα οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, εμφανίζεται η Γερμανία. Τι αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της χώρας. Προσήλωση στην αποφυγή νέου "κουρέματος"

Πανελλήνιος ξεσηκωμός των αγροτών - Πού στήνουν μπλόκα τις επόμενες μέρες!


Στους δρόμους βγαίνουν τα τρακτέρ σε διάφορα σημεία της χώρας καθώς οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις φορολογικές ρυθμίσεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν το υψηλο κόστος παραγωγής, αλλά και τα δάνεια.

Έρευνα - ΣΟΚ στην Ιταλία: 6 στους 10 τρώνε ληγμένα τρόφιμα!


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία το αποτέλεσμα έρευνας που απέδειξε ότι έξι στους δέκα Ιταλούς καταναλώνουν ληγμένα τρόφιμα!

«Πόλεμος» χριστιανών και μουσουλμάνων στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία - 75 νεκροί!


Τουλάχιστον 75 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την περασμένη εβδομάδα σε συγκρούσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην πόλη Μποντά της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

3 «κακές» συνήθειες που κάνουν καλό


Υπάρχουν ένοχες απολαύσεις που μπορούν να κάνουν καλό στην υγεία σας; Και όμως υπάρχουν και έρχονται να σας φτιάξουν τη μέρα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...