Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τον Μαραθώνιο της Κυριακής


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τον Μαραθώνιο της Κυριακής

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα γίνει ο 33ος Μαραθώνιος Αθήνας και η Τροχαία θα θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ιστορική διαδρομή, αλλά και το κέντρο της πόλης.

Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον χώρο μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Τροχαία από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ανοδικό ρεύμα από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι την Ερατοσθένους.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου τα μέτρα της Τροχαίας θα ξεκινήσουν από τις 05:00 το πρωί. Τμηματικά και μέχρι τις 7 θα κλείσει το κομμάτι που περικλείεται από τις Λεωφόρους Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Βασιλίσσης Σοφίας – Μεσογείων και Μαραθώνος.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 και οι δρομείς θα ακολουθήσουν την κλασική διαδρομή Λ. Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ. Μαραθώνος – Λ. Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ. Βασιλίσσης Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες:
• 07:45 θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. WIND επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.
Η διαδρομή είναι η ακόλουθη: Λεωφ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Ρήγα Φεραίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Βασ. Σοφίας – αναστροφή επί της Βασ. Σοφίας – διασταύρωση ΝΙΜΙΤΣ – Βασ. Σοφίας (μπροστά από το Hilton) – Ηρώδου Αττικού – είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός, τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου, στην αριστερή πλευρά.
• 08:45 θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. WIND επί της Λεωφόρου Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

Η διαδρομή είναι η ακόλουθη: Λεωφ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Χαρ. Τρικούπη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Βασ. Σοφίας – Φιδιππείδου – αριστερά Μεσογείων μέχρι Σχολή Αστυνομίας – αναστροφή (στο φανάρι της Σχολής Αστυνομίας) – Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – αριστερά Μεσογείων – Βασ. Σοφίας (μπροστά από το Hilton) – Ηρώδου Αττικού – είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου, στην αριστερή πλευρά.
• 09:15 Οι Δήμοι της Μαραθώνιας Διαδρομής διοργανώνουν μέχρι τις 10:30 αγώνες δρόμου παιδιών Δήμων «Εθνική Τράπεζα» της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής.
• 09:05 Αγώνας Δρόμου Αθλητών Special Olympics Hellas 1.200 μ. με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Βασιλ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
• 10:40 Αγώνας δρόμου παιδιών 1.200 μ. «Εθνική Τράπεζα» με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Βασιλ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
• 16:00 Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. WIND με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...