Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 1 Απριλίου


Με 24ωρη απεργία την Πέμπτη (1 Απριλίου) συνεχίζει η ΑΔΕΔΥ τις αντιδράσεις της ενάντια στην προωθούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση ενώ την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.Κλειστο θα παραμείνει το Μετρο

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Οι αξίες της καρδιάς


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ σε κάθε περίσταση, συνυπολογίζοντας πάντα τη σχετικότητα των πραγμάτων, την άγνοια στην οποία είμαστε καταδικασμένοι, την αναπόφευκτη αυταπάτη μας και την περιπλάνησή μας στο χώρο-χρόνο. 
ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, αφού όλα είναι πειραματισμός, 
εμπειρία και παρατήρηση, η αλήθεια αναγκαστικά ξαπλώνει στα πόδια της φαντασίας και της καρδιάς. Να εμπιστευτείς το άγνωστο, ενώ ένα άλλο κομμάτι μέσα σου αναζητεί ταυτότητα. Σημεία αναφοράς σε ένα κινητικό και διαρκώς μεταμορφούμενο κόσμο. Εκεί αγγίζει η ιδεολογία. Ο κανόνας. Οι πεποιθήσεις. Δηλαδή οι αυταπάτες. 
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Και η καρδιά λέει μόνο αυτό πάντα: «Όχι άλλη βία». Αλλά ο φόβος και η ανάγκη οδηγούν στον εγωισμό και το παιχνίδι χάνεται για πάντα. Παραδομένοι στα πάθη μας και τις εμμονές μας, χαμένος χωριστά ο καθένας στο δικό του ταξίδι, σκοντάφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο, τρομαγμένοι, κρυμμένοι ο καθένας στο ρόλο του.
 «ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ» σημαίνει αφουγκράζομαι την καρδιά μου και δείχνω εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Στο κενό. Και δε μπορώ να κάνω λάθος πια. Ό,τι και να κάνεις είναι σωστό, είναι στην κατεύθυνση της μη βίας, όπως προστάζει η καρδιά. Όλα είναι πολύ κακό για το τίποτα. Αν δεν εκπαιδευτούμε αλλιώς, απλώς περιμένουμε τον Γκοντό.

Φοβάμαι


Δεν ξέρω για σας , αλλά εγώ πάντως φοβάμαι πολύ και χωρίς τους Τζιχαντιστές. 

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Το στοίχημα της Κυριακής 27/3/2016


Μια ματιά στο κουπόνι 27-03-16


Οι δεύτερες κατηγορίες σε ορισμένες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Αργεντινή μας δίνουν επιλογές σήμερα Κυριακή και γεμίζουν αρκετά το κουπόνι μας, σε περίοδο, που τα πρωταθλήματα είναι σε διακοπή.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...